Dina önskemål styr

Vi har en generös cateringmeny som du kan välja och vraka ur. Du bestämmer hur många rätter du vill bjuda på och vad dessa rätter ska innehålla. Det finns alternativ med kött, fisk och vegetariskt. Vi har till och med en hel del veganska alternativ och de är faktiskt särskilt uppskattade! Är det en myskväll med bästisgänget du planerar för? Eller ett storslaget bröllop? Oss spelar det ingen roll, för vi har alternativ för alla situationer.

Det är dina behov och önskemål som styr. Allt är kanske inte möjligt, men vi gör alltid vårt allra bästa för att erbjuda dig en cateringlösning som du är nöjd med.

En kroppslig och sinnlig upplevelse

Mat ska njutas av med kropp och själ. Det ska vara gott att äta, men det goda ska också göra nytta för kroppen. Vi lägger mycket energi på att se till så att våra rätter ska ta dina smaksinnen till nya höjder utan att kompromissa med hälsan. När det gäller socker, salt och härdat fett så håller vi det till ett minimum, däremot tycker vi om att tillreda mat så att deras näringsvärden hålls så högt som möjligt. Givetvis får inget någonsin konkurrera med smakupplevelsen.

Specialbehov och -önskemål

Vi har flera alternativ för olika typer av allergiker, samt såväl vegetariska som veganska rätter. Alla har rätt att äta gott! Hör med oss för mer information om specialmat.