Det ska vara enkelt att bjuda

Vad som är meningen med livet är en svår, kanske till och med omöjlig, fråga att svara på, men de flesta av oss kan säkert komma överens om att en av livets stora drivkrafter är att känna gemenskap. Gemenskap känner vi när vi spenderar kvalitetstid med familj och vänner, samt när vi skapar nya bekantskaper. Känsla av samhörighet är otroligt viktig för människan.

Att bjuda till storslagen fest såväl som mysig hemmakväll är så tacksamt, men det är också tröttsamt för det är så väldigt mycket att tänka på, inte minst när det gäller vad som ska bjudas på. Detta är vårt stora glädjeämne för varje dag får vi arbeta med att förse sällskap med mat så att värden för sammankomsten i fråga kan fokusera på viktigare saker, som t ex att organisera tillställningen och umgås med sitt sällskap. Vi vill göra det enklare för folk att bjuda in varandra och umgås; samtala, skratta och känna gemenskap. Är det enkelt så gör man det oftare, eller hur?

Kvalitet i alla led

Det finns såklart alltid alternativ att välja mellan, även när det gäller catering här i Karlstad. Olika alternativ innebär olika resultat och vi kan förstås inte tala för andra cateringfirmor men vi kan tala för oss själva. Väljer du oss så väljer du catering som står för kvalitet ur alla perspektiv. Som cateringfirma har vi en grunduppgift och det är att förse dig och ditt sällskap med högkvalitativ mat enligt dina önskemål.

Allt börjar med råvarorna, och det är väl egentligen där det slutar också när cirkeln sluts. Vi har ett helhetsperspektiv på vår cateringfirma och vi anser att det är allas vårt ansvar att verka för en ljus framtid. Vi köper i den mån det går färska råvaror från lokala producenter som vi vet arbetar etiskt och miljöinriktat. Våra menyer ändras efter säsong så att vi ska slippa behöva köpa in allt för mycket som behöver resa långväga ifrån.

De fina råvarorna bereds sedan av våra passionerade, erfarna kockar, enligt matkonstens alla regler (och undantag). Vi lovar att maten du beställer hos oss kommer att göra din tillställning både lyckad och uppskattad.